E-MAIL openhuis@desloep.be ///// TEL (+32)92343858 ///// FAX (+32)92340455 ///// Bevelandstraat 26, B-9000 Gent 

  • w-facebook
  • w-googleplus

© 2013 by vzw De SLOEP

PRENATAAL STEUNPUNT KIND & GEZIN

 

Tweemaal per maand op dondervoormiddag van 9 u tot 12 u worden kwetsbare zwangeren ontvangen en op intensieve basis begeleid door een verpleegkundige van Kind & Gezin. Op maat van de aanstaande ouders wordt er onthaal, vraag- en aanbodsverheldering, psychosociale begeleiding, gezondheidsvoorlichting en –opvoeding aangeboden. Een eerste kennismaking is vrijblijvend, vanaf dan wordt er gewerkt op afspraak. De zwangeren die op donderdag niet beschikbaar zijn, bv. schoolgaande vrouwen, zijn maandelijks welkom op woensdagnamiddag.


Contactpersoon: Heleen

In de kijker:

FIETSEN GEZOCHT

Wij zijn op zoek naar dames -en kinderfietsen om onze deelnemers te helpen hun (leer)kansen en participatie te versterken. Geef je graag je fiets weg, maar is er een mankementje of hapering aan? Geen probleem! Wij zetten de fietsen op punt vooraleer we ze wegschenken. Steek de fiets gerust binnen bij De SLOEP in de Bevelandstraat 26 te Gent of neem contact op via 09 234 38 58. Bedankt!

BABYSPULLETJES
Wij zijn nog steeds op zoek naar allerhande babyspullen (bedjes, badjes, parkjes, kinderwagens, flesjes, ...).
Als u materiaal voor oudere kinderen hebt, neem je best eerst eens telefonisch contact op met ons en dan zorgen we ervoor dat uw spulletjes op de juiste plaats terechtkomen.