E-MAIL openhuis@desloep.be ///// TEL (+32)92343858 ///// FAX (+32)92340455 ///// Bevelandstraat 26, B-9000 Gent 

  • w-facebook
  • w-googleplus

© 2013 by vzw De SLOEP

SPEL & ONTMOETING

 

De SLOEP is bovenal ook een plek waar gezinnen met jonge kinderen welkom zijn. We bouwen aan een 

uitdagende en stimulerende omgeving waar ouders samen kunnen spelen met hun kinderen. Ze leren

andere ouders kennen, kinderen leren samen spelen, de bengels kunnen spelen met nieuw en uitdagend speelgoed en ouders komen in contact met een waaier van opvoedingsstijlen.

 

Bambino

Om ouders en kinderen de kans te geven samen te spelen, met nieuwe en uitdagende elementen, organiseren we vanaf nu wekelijks een ontmoetingsmoment op dinsdagvoormiddag van 10u tot 12u in De SLOEP. Deze zijn specifiek gericht op ontmoeting tussen ouder en kind en gaan door terwijl er ook een consultatiemoment van Kind & Gezin gepland is.

 

Contactpersoon: Lindsey

Baloe

Wekelijks organiseren we een ontmoetingsmoment in speel-o-theek Baloe, specifiek gericht op ouders met een kindje tussen 0 en 6 jaar. Dit ontmoetingsmoment gaat wekelijks door op woensdag van 15u tot 17u.

Contactpersoon: Clara

In de kijker:

SYMPOSIUM 'PAPA HOORT ER OOK BIJ'

De SLOEP nodigt u uit op donderdagnamiddag 25 april 2019 voor een symposium over het thema vaderbetrokkenheid. Vzw De SLOEP zet al meer dan 10 jaar in op het beter bereiken en het op maat begeleiden van vaders, zowel individueel als in het groepswerk.

 

We hebben nu de eigen ervaringen rond werken met vaders en deze van experten gebundeld in een boek, geschreven door de Gentse auteur Tina De Gendt met als titel ‘Papa hoort er ook bij’. Dit boek is afgewerkt met foto’s van de Gentse fotograaf Wouter Rawoens.

Het boek wordt die dag voorgesteld, samen met een korte documentaire van de hand van regisseur Alexander Decommere onder het peterschap van de Gentse regisseur Kadir Balci.

 

Naast de voorstelling van het boek en de documentaire, organiseren we ook een expertenpanel rond dit onderwerp: nl. Leen Dubois (woordvoerster Kind en Gezin), Redouane Ben Driss (psycholoog) , Jan Peeters (VBJK/UGent), Thomas Thys (Arteveldehogeschool), Nele Travers (EXPOO) en Arne Van Schoors (De SLOEP).

Inschrijven kan door te klikken op volgende link