top of page

GIFTEN

 

Wat doen wij met jouw gift?

Elke gift gebruikt De SLOEP om integrale gezinsondersteuning aan te bieden, op maat van de meest kwetsbaren gezinnen. Het laat De SLOEP toe om net dat ietsje meer te doen, zoals:

  • het gratis aanleveren van luiers, eersteleeftijdsmelk, materiële en/of medische hulp voor gezinnen in nood.

  • het organiseren van ontspannende en/of leerrijke activiteiten, vormingen, infosessies voor ouders en kind.

  • het organiseren van ontwikkelingsstimulerende kinderopvang, tijdens alle groepswerkingen van De SLOEP (zodanig dat de ouders met een gerust hart kunnen deelnemen aan de activiteiten van De SLOEP)

  • het uitbouwen en organiseren van een aanbod op vraag van de gezinnen, zoals Djuma (conversatielessen Nederlands), Fietslessen (voor ouders), Sociale gidsen (opgeleide vrijwilligers die met gezinnen op pad gaan richting andere sociale diensten),... 

 

Zo kan De SLOEP meer gezinnen bereiken die maatschappelijk kwetsbaar zijn en hen een kwalitatieve ondersteuning bieden,  dat zowel ouder als kind versterkt.

 

Doe een gift via het Fonds Vrienden van De SLOEP  https://www.goededoelen.be/fund/fund?id=D5161790 dat beheerd wordt door de Koning Boudewijnstichting en steun deze gezinnen. Voor een gift vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest. Elke gift is welkom. Schenk wat je hart je ingeeft en je budget je toelaat.

IBAN: BE20 0000 0000 0404
BIC: BPOTBEB1
MEDEDELING: 016/1790/00014

Van harte bedankt.

bottom of page