E-MAIL openhuis@desloep.be ///// TEL (+32)92343858 ///// FAX (+32)92340455 ///// Bevelandstraat 26, B-9000 Gent 

  • w-facebook
  • w-googleplus

© 2013 by vzw De SLOEP

1/19
De SLOEP vzw is een open huis voor ouders met jonge kinderen uit de wijken Muide - Meulestede, Sluizeken - Tolhuis - Ham, Dampoort en Sint - Amandsberg. Via een laagdrempelig onthaal en ervarings- en procesgericht groepswerk biedt het team van De SLOEP opvoedingsondersteuning aan gezinnen van diverse afkomst.

DJUMA
 

1/5

MATERIELE 
 

HULP

Buddy's gezocht

Voel je er wel wat voor om een kwetsbaar gezin in Gent te begeleiden in de periode van zwangerschap of de voorschoolse periode? Kan je je een paar uurtjes per week vrijmaken?

Benefietconcert Yannick Bovy

U kan De SLOEP  steunen door tickets te bestellen voor het optreden van Yannick Bovy in de Oude Vismijn op zondag 19 januari 2020 om 15 uur. Tickets zijn te koop via ticketmaster.be of concert2020@str8fw.be.

Verslag Festival van de Gelijkheid

Op vrijdag 29 november liepen theatermakers Laura Van Dolron en Wim Helsen een dagje mee in De SLOEP. Zo volgden ze het onthaal en de conversatieklassen en de workshop in Djuma. 's Avonds verwerkten ze alle indrukken in een mooi, ontroerend, maar vooral pakkend improvisatietheater met muziek van anderhalf uur.  Het werd een ode aan de wroetende ouders, onze gezinnen in overlevingsmodus en alle mooie mama's en papa's die in deze maatschappij een 'sloepke' nodig hebben om even op adem te komen. 
Maar ook was het een hart onder de riem voor de medewerkers en vrijwilligers van De SLOEP die dag in dag uit aan de zijde staan van degenen die het even moeilijk hebben.